Emballage design

Esha Khamo

Brief

Esha Khamo er ejer af en frisørsalon i hjertet af København. Han har længe gået og drømt om at starte sin egen produktserie. Da han besluttede at gå i gang, skulle han bruge hjælp til design af emballage. Jeg skrev til Esha og vi fandt hurtigt kemien.

Esha ønskede et nordisk og rent look, da det skulle være et produkt størstedelen af han målgruppe gerne ville have stående fremme i hjemmet. Står produktet fremme bliver det brugt, og det var vigtigt for Esha, da hans produkter er lavet fra hjertet og det er GODE produkter.

Logo og brand værdi

Esha havde EK logoet da jeg mødte ham, plus en underskrift. Begge gik igen på forskellige måder og blev brugt hist og her. Jeg anbefalede ham  udelukkende at bruge hans underskrift som logo. Det er meget visuelt og genkendeligt. EK, altså sammentrækningen af de to første bogstaver i han navn, er uoriginalt og kedeligt. Han underskift derimod, smuk, anderledes, personlig og nem at genkende. Så vi fik implementeret hans underskrift som logo og vi fik et smukt emballage design til hans nye produktserie

Billeder af emballage designet

Både produktbilleder, portrætbilleder og imagebilleder har jeg også hjulpet Esha med.
Produktbillederne er taget på en glasplade så produkterne får en spejling. 

Design af accessories, i rød tråd med emballage designet

I forbindelse med emballage designet, skulle der også laves nogle poser, et postkort til at vedlægge i orderene og klistermærker til forsendelse.

Esha Khamo Pose design