Fuldblodsgrafiker

Mit navn er Tenna

Tenna er mit navn og jeg er 35 år og bor på Sjælland. Jeg har i min karrierer som grafiker været en del omkring. Jeg måtte dog indse at de job som jeg gerne ville have lå i storbyerne. Jeg er et menneske om elsker naturen, ro og ikke for meget “kaos”, derfor måtte jeg tage skeen i egen hånd, og gik derfor selvstændig. Det er en af de bedste beslutninger jeg har taget i mit liv.

Jeg er en stærk og teknisk dygtig grafiker som forstår html & css og jeg kan mit håndværk til fingerspidserne.Jeg kender programmerne, deres muligheder og begrænsninger indenfor hvert deres område, hvilket gør mig hurtig, effektiv og tryg i mit arbejde.

Min største force er at jeg har talent for hurtigt at skabe noget visuelt ud fra et kort brief. Jeg mener det er vigtigt i en startproces at grafikeren kan udarbejde noget visuelt, sådan at der er noget at forholde sig til og som man kan arbejde videre med.

Erhvervserfaring

Min erfaring spænder over alt fra store virksomheder, til mediebureauer, interne marketing afdelinger og små enkeltmandsvirksomheder.
Jeg blev udlært hos et reklamebureau, så jeg forstå deadlines og lange marketing strategier.

2020 - NU

Fra jeg startede min lille biks og til nu er det gået enormt hurtigt. Jeg nyder at jeg kan arbejde remote, og hjælpe virksomheder med deres udfordring indenfor det grafiske. Jeg gør en stor dyd ud af at skabe en virksomhed, som kan leve på anbefalinger og tilfredse kunder.

2020

Hos Nimbus var jeg ansat i deres marketing afdeling. Jeg producerede salgsmateriale, nyhedsbreve, informations videoer til LinkedIn, motion grafik, tog billeder til salgsmateriale og pack-shots. 

2019

Hos Ilse Jacobsen Hornbæk har jeg arbejdet med video content,  motion-grafik og billeder, taget pack-shots og  content til hjemmesider og sociale medier. Alt fra  Black Friday kampagner til store salgskataloger, og de små julekort.

2017

Hos Coop.dk MAD var jeg en del af deres salgs- og marketingsafdeling. Min første opgave var at lave en ny og opdateret designmanual, som skulle sikre et ensartet look på tværs af alle kanaler. Layout på mælkekartoner og designet på bilerne som kører rundt i hele Danmark er designet efter den designmanuel. 

Programmer

Adobe Creative Cloud, Photo Shop, Illustrator, InDesign, After Effect, Premier Pro, Adobe XD, Bridge, Media Encoder
Microsoft, Word, Power Point, Outlook
Google Google Drev, Google Sheet, Analytic, Search Console, Google Web Designer
CMS: wordpress, elementor, Neve, Avada, Umbraco, Wannafind
+ jeg skriver og læser HTML & CSS