Purple Fitness

Logo design og grafisk vedligholdelse

Purple fitness nøglesnor

Brief

Tilbage i 2012 skrev Jacob til mig. Han ville gerne starte et fitnesscenter op i Ølstykke. Han bad om min hjælp til at designe et logo, facadeskilte og generel markedsføring.

Purple Fitness logo

Farver og fonte

Purple Fitness opstod i Jacobs passion for at holde krop og sind i topform. Han synes omegnen manglede nogle gode tilbud på træning, med fleksible åbningstider. Han kombinerede den lange åbningstid med kort bemanding og chipstyring, sådan at man selv kunne lukke sig ind. Det gav økonomisk råderum til at give kunderne en bedre pris. Jacob har en forkærlighed for lilla, der af navnet.

I samarbejde med Jacob fandt vi den helt rigtige lille, både i RGB (digitalt farverum) CMYK (tryk & print). Herefter anbefalede jeg Jacob at implementerer en kontrastfarve, som kunne være med til at skabe blikfang.

Lilla
#8C4092

Sort
#000000

Neon grøn
#7fdf29

PurpleFitness plakater i aluramme

Facader, plakater & flyer

Jeg har i flere år hjulpet Jacob med at producere og designe bannere, plakater, skilte og andet materiale. Både til ren information, såsom toilet ikoner og flyer til diverse events. Jacob har nu 3 centrer. Ølstykke, Jægerspris og Skibby.

Facader, plakater & flyer

Jacob havde indrettet hans centret med børnerum, gode ventilationssystemer og andre fordele for hans kunder. Han mad mig designe et ikonsæt, som skulle bruges forskellige steder, både digitalt og på trykssager.

Her på flyeren kan du se nogle af de ikoner der bruges i hans markedsføring.

PurpleFitness Flyer med ikoner